DV till AG 2024!

DV till AG 2024!

Då är det dags igen! Absolut Gotland är här och vi ska dit! 16-19 maj reser vi återigen till kneippbyn på Gotland utanför visby.

Sista anmälningsdatumet är 25 Februari

Vad är Absolut Gotland? Enligt arrangörerna själva: Absolut Gotland är en legendarisk fest för högskole- och universitetsstudenter som funnits i över 20 år. Strax innan säsongens ordinarie öppnande bokar vi upp en hel stugby och camping i bästa möjliga läge på Gotlands kust och ställer till med fest i dagarna fyra! Njut av vårsolen från terrassen med något drickbart i handen, dansa natten lång på nattklubben, tävla mot andra studenter i traditionella Gotländska lekar, utforska Visby… AG erbjuder något för alla.

Vad händer under AG? Artistuppträdande Evenemang av Rhindi, UUs studentkår i Gotland Bussar till Visby Och mycket mera, se det fulla programmet här: https://absolutgotland.se/allt-om/program

Priset I formuläret ser du de olika prisklasserna som beror på hur man vill bo på Gotland. I priset ingår boende från torsdag till söndag, transfer till och från Visby hamn, tre frukostar, två middagar (sittningar), artistframträdanden och alla aktiviteter som äger rum på Kneippbyn.

Innan du anmäler dig Tänk igenom med vilka och hur du vill bo Resa till och från Gotland löses på egen hand

Anmälan: https://forms.gle/oRmq3voBsijh8iLS7 AGs hemsida: https://absolutgotland.se/ Facebook event https://www.facebook.com/events/1024220502406203/?ref=newsfeed