Insamling av ES till ukraina

Insamling av ES till ukraina

Hej DV! ES-sektionen har tagit ett mycket viktigt initiativ för att stötta Ukraina, som vi vill sprida. Här är info från deras sektion:

Under perioden 22 jan till 2 feb kommer ES-sektionen vara värd för en insamling till ett frontsjukhus i Ukraina. Det är ett väldigt intimt samarbete då en av frontsjukhusets doktorer kommer besöka Ångströmlaboratoriet och tala under en lunchföreläsning som äger rum den 22 jan klockan 12:15 – 13:00 i Eva von Bahr. Alla på ångström är inbjudna att delta oavsett student eller ej. Det är även tänkt att ha live-länk till frontsjukhuset. Under de två följande veckorna kommer det stå bord på eventytorna i hus 10 och utanför Siegbahnsalen. Där kan ni välja att köpa märke, pinn, t-shirt, sweatshirt och hoodie eller donera rakt av. Vid köp av merch går all vinst till frontsjukhuset. Oavsett hur mycket ni väljer att donera kommer ni att få hembakat fika, kaffe och dryck. Det är tänkt att veckorna kommer avslutas med en live-länk föreläsning men detta är preliminärt och kan ändras (det är ju krig där).

Här är organisationen som gör samarbetet möjligt, Insamlingsstiftelsen Sverige-Ukraina: https://www.sve-ukr.se Här är volontärorganisationen som vi kommer hjälpa vid fronten, NGO RA: https://ngora.com.ua/#rec591480644 Här är anmälningslänken till föreläsningen: https://forms.gle/99VTafq8y7ZTba728 Här är länken till evenemanget: https://www.facebook.com/events/377457874868427/?ref=newsfeed

Det kommer komma ut ett till mer specifikt upplägg för föreläsningen senare nästa vecka.

För frågor hänvisar vi till Elias Johansson Thorell på ES-sektionen. Ni kan nå honom här eliasjohansson1999@hotmail.se