OpenJDK Hackathon med UPLANG och Oracle JVM Ingenjörer

UPLANG, forskningsgruppen för programmeringsspråk vid IT-avdelningen, anordnar ett hackathon fredagen den 17/11 kl. 17:00 med målet att få intresserade studenter att hacka på OpenJDK, open source-implementeringen av Java. Hackathonet kommer att bemannas av forskare och JVM-ingenjörer från Oracle (som arbetar med att underhålla OpenJDK) för att hjälpa dig att komma igång. Det finns tiotals miljarder installationer av OpenJDK i molnet, vilket gör detta till en mycket intressant och högprofilerad kodbas att bekanta sig med. Lär dig tillräckligt om OpenJDK för att fixa en liten bugg och få en accepterad OpenJDK pull request på ditt CV!

Vad du behöver: en bärbar dator med wifi och erfarenhet av imperativ programmering (OpenJDK är skrivet i C++) Tid: Fredag 17/11 kl 17:00 tills vi är klara. Plats: 101136, Evelyn Sokolowski, Ångström

Ingen anmälan är nödvändig men detskulle uppskattas om du registrerade ditt intresse på detta Google-formulär, så arrangörerna vet om de är underbemannade eller inte. De uppgifter som samlas in genom detta formulär kommer att raderas när hackathonet är över.