Huvudfadder- och fejkreccesök 2023

Huvudfadder- och fejkreccesök 2023
Page content

Vill du vara med och välkomna nya reccar under deras första tid på universitetet? Då är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs TDB-mottagning helt rätt plats för dig! Och som tur är har huvudfadder- och fejkreccesöket öppet 4/4 - 14/4.

Som huvudfadder är du en ovärderlig del av reccens första tid. Du kommer finnas där för att vara en trygg och säker punkt för reccen samtidigt som du visar dem hur livet som student ser ut här i Uppsala. Som huvudfadder kommer du även vara en sammanbindande länk mellan TDB-mottagningen och reccar. Som fejkrecce kommer du under de 3 första dagarna av mottagningen tillhöra en recceklass där ditt uppdrag är att sammansvetsa klassen och se till att ingen recce ofrivilligt hamnar i utanförskap. Detta genom att vara en social recce som taggar igång alla och genom knasigheter lätta på stämningen i klassen. Den tredje kvällen kommer alla fejkreccar samlas vid Sten Sturemonumentet för en ceremoni vid namn Mörk Afton där alla fejkreccar avslöjas.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att söka någon av posterna, det enda som krävs är att du är peppad på att delta! Alla poster är ett superbra första engagemang!

Undrar du vad de olika posterna innebär? Ta en titt på postbeskrivningarna!

Här kan du söka de olika posterna:

Huvudfadderutbildningen kommer vara den 2/5 och fadderutbildningarna kommer vara 9/5 samt 20/8. Utbildningarna är obligatoriska så skriv in datumen i kalendern redan nu! OBS! Alla utbildningskurser kommer att äga rum på Ångströms.

Om du skulle bli sjuk kring utbildningen eller vet redan nu att du inte kan, maila oss! OBS! I år kommer utbildningarna att ges på plats, inget Zoom-alternativ kommer att finnas.

Frågor som rör huvudfaddersöket? Skicka mail till fkfluff@recce.utn.se Frågor som rör fejkreccesöket? Skicka mail till fkgruppledare2@recce.utn.se

Länk till facebookeventet!