Hjälp Sveriges elever! Information från Allakando

Sveriges elever behöver dig — gör skillnad som studiecoach online

Just nu har många elever på både grundskolan och gymnasiet det särskilt svårt. Det är inte det enklaste att studera på distans och många tappar motivationen. Vill du göra skillnad? Hjälp elever som studiecoach online hos Allakando! Uppdraget är flexibelt och meriterande, arbeta hemifrån när det passar dig. Läs mer om Allakando & vår läxhjälp här.

Viktigare än någonsin för elever med läxhjälp Som studiecoach & mentor har du en viktigare roll än någonsin. För eleverna är det nu avgörande att få hjälp med att följa upp skolarbetet, planera, stötta och peppa! Årets kunskapskrav kommer att vara desamma och vi är fast beslutna att hjälpa alla våra elever att nå sina mål.

Det betyder att vi söker dig som vill vara en coach i allmänhet till behövande elever, samtidigt som du ger läxhjälp i ett ämne, i allt från språk & samhällsvetenskap till läxhjälp i matematik & naturvetenskap. Du träffar din elev i vårt digitala studierum, oftast 90-120 minuter en gång i veckan. Läs mer om hur vår läxhjälp online fungerar här.

Mer information om uppdraget som studiecoach — vem söker vi? Inga förkunskaper krävs för att ge läxhjälp till våra elever. Det viktigaste är att du vill göra skillnad för en ung människa och att du har goda ämneskunskaper. Vi utbildar och coachar dig så att du har rätt verktyg för att undervisa din elev.

Varför ska jag hjälpa till med läxhjälp? Utöver att det just nu finns många elever som behöver din hjälp, så är det ett väldigt flexibelt och givande uppdrag. Det är perfekt för studenter, som ger en viktig jobbmerit och lär dig pedagogik, retorik & ledarskap. Du väljer själv dina ämnen och om du vill ge läxhjälpen hemma hos eleven, på ett bibliotek eller online. Läs mer och ansök enkelt på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/.