Lunchföreläsning och studentafton med Valtech!

Lunchföreläsning Valtech

Den 12:e november kommer Valtech bjuda på lunchföreläsning. Vi vill redan nu passa på att informera om vårt talangprogram som börjar den 1:a februari. Du som ska göra eller har gjort ditt exjobb kan söka programmet på \ talang.valtech.se senast 22:a november. Vi kommer ha två antagningsdagar, den 26:e november och 1:a december. Om inget datum fungerar så kan vi i undantagsfall erbjuda andra datum.

Lunchföreläsningen kommer hållas kl 12.00 i Ångströms, Å2005. Förutom att vi kommer att berätta om Valtech och vårt talangprogram så kommer  Johan Risch och Simon Evertsson att prata om arkitekturella utmaningar när mobila appar växer och blir till stora system.

Anmälan till lunchföreläsningen görs på \ http://talang.valtech.se/event

Studentafton hos Valtech

Den 19:e november öppnar Valtech återigen upp det Kungliga Myntet och bjuder på en helkväll som riktar sig till teknikstudenter på Uppsala U, KTH, och Linköpings U.

Konceptet är enkelt. Kom och mingla med studenter från andra universitet och ta chansen att träffa och ställa frågor till trevliga Valtechare. Självklart kommer vi även i år att bjuda på mat och dryck, samt intressanta föreläsningar. Och vem vet, det kanske dyker upp en och annan överraskning!

Vi har ordnat en buss som kommer att tar er från Uppsala till Valtech ToR, bussen avgår kl 17.15 från Uppsala Universitet, Polacksbacken och tar er tillbaka  tillbaka kl 23.00 från Valtech. 

Anmälan till studentaftonen görs på \ http://talang.valtech.se/event

Hoppas vi ses!

Linda från Valtech