Ngenic söker frontendutvecklare!

Vi på Ngenic söker någon som vill ta ett helhetsansvar och arbeta hands-on med en riktig produkt. Ngenic utvecklar en smart termostat för den nordiska marknaden, där en av våra konkurrenter är amerikanska Nest som köptes av Google förra året för 20 miljarder kronor(!).

Det vi söker är någon som är självgående och som kan arbeta med alla delar av frontend, vilket inkluderar vår site, appar i AngularJS (iOS, Android, web), vår installationsguide och back-office-funktionalitet.

Vi är lokaliserade i Uppsala Science Park, ett stenkast från Pollax och skrubben. Det kommer även att öppnas ett kontor i Stockholm inom en snar framtid.

Det viktigaste för oss är att du som söker är villig att arbeta i en startup-miljö, med allt vad det innebär. Hos oss är beslutsvägarna korta och saker kan ändras över en natt. Gänget som arbetar på Ngenic är i de flesta fall alumner från teknisk fysik och IT-programmet på UU. Den vi anställer som frontendare kommer att ha ett tätt samarbete med vår designer.

Vi vill att du har kunskaper inom html, css, javascript och angular. Har du dessutom kunskaper inom php, .net, python, go eller native-appar är det definitivt ett plus. Känsla för form och design är också viktigt.

Vi siktar på att fastanställa någon på heltid, men vi är flexibla så länge vi hittar rätt person. Om du tycker att det låter intressant, läs mer om oss på https://ngenic.se och hör sedan av dig till erik.timan [snabel-a] ngenic.se. Vi tar gärna en fika med dig!